töihin meille

Kesän 2021 huipputiimiä kasataan Sipoon Kaunissaaren ravintolaan

Haemme Kaunissaaren ravintolaan koko- ja osa-aikaisia esimiehiä ja työntekijöitä.

Saarikohteessa työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, kahvila-ravintolatyöskentely, saunojen lämmitys sekä erilaisten tilaisuuksien toteuttaminen.

Odotamme Sinulta asiakaspalvelu alttiutta ja reippautta sekä oma-aloitteisuutta tarttua kaikenlaisiin tehtäviin. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja edellytämme ravintola-alan osaamista sekä positiivista asennetta asiakaspalveluun. Hygienia- ja anniskelupassi Sinulla on tietysti kunnossa.

Tarjoamme mahtavan työpaikan Sipoon Kaunissaaressa ja paikan osana huipputiimiä. Saaressa on varattuna henkilökunnalle pieni omakotitalo yöpymistä varten. Kulku saareen tapahtuu yhteysaluksella. Yhteysalus Kaunissaareen lähtee Vuosaaren Aurinkolahdesta.

Avoinna olevat paikat ovat seuraavat:


Ravintolapäällikkö, toukokuun alusta, syyskuun loppuun.

Vastaat ravintolan toiminnasta kokonaisuudessaan ja toimit luontaisesti tiimin vetäjänä. Toimintasi on ammattitaitoista ja varmistaa hymyilevän asiakaspalvelun kaikissa tilanteissa.

Passit ja koulutus ovat sinulla valmiina. Odotamme sinulta myös vahvaa kokemusta esimiestyöskentelystä.

Ravintolan vuoropäällikkö, touko- syyskuu

Toimit ravintolapäällikön sijaisena ja työparina. Vastaat vuorossasi operatiivisesta toiminnasta, asiakaspalvelusta sekä tiimihengestä.

Passit ja koulutus ovat sinulla valmiina. Odotamme sinulta myös vahvaa kokemusta esimiestyöskentelystä.

Kokki, kokoaikainen, toukokuusta, elokuun loppuun

Ruokatuotteen ammattilainen, joka pilke silmäkulmassa loihdit kesäravintolan keittiöstä toinen toistaan maukkaampia ruokia asiakkaiden iloksi. Saariston vaihtelevat tilanteet edellyttävät
ratkaisukeskeistä toimintatapaa.

Hygieniapassi sinulta löytyy ja anniskelupassista on etua. Kokemusta ja osaamista odotamme Sinulla olevan jo useita vuosia.

Tarjoilijoita, koko- ja osa-aikaisia toukokuusta, elokuun loppuun

Persoonallisella ja ammattitaitoisella tyylilläsi saat asiakkaat viihtymään ja saapumaan kertatoisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen. Hymysi paljastaa, että pidät työstäsi ja tuot oman panoksesi koko tiimin viihtyvyyteen.

Anniskelu- ja hygieniapassit sinulla on kunnossa ja työkokemustakin olet jo kartuttanut.

Nuoria reippaita kesäapulaisia osa-aikatyöhön, kesä- elokuu

Reippaus, oma-aloitteisuus, hymy ja ahkeruus ovat sinun vahvuuksiasi, joilla tehtävissä pärjää hyvin. Meiltä saa opastuksen kaikkiin työtehtäviin ja sinulle jää vastuu innokkaasta ja reippaasta
työsuorituksesta.

Hygieniapassista on etua, joten jos sinulla ei vielä sitä ole hankittuna, niin vielä ehtii