töihin meille

Kesän 2023 huipputiimiä kasataan Sipoon Kaunissaaren ravintolaan

Haemme Kaunissaaren ravintolaan koko- ja osa-aikaisia esimiehiä ja työntekijöitä.

Saarikohteessa työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, kahvila-ravintolatyöskentely, saunojen lämmitys sekä erilaisten tilaisuuksien toteuttaminen.

Odotamme Sinulta asiakaspalvelu alttiutta ja reippautta sekä oma-aloitteisuutta tarttua kaikenlaisiin tehtäviin. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja edellytämme ravintola-alan osaamista sekä positiivista asennetta asiakaspalveluun. Hygienia- ja anniskelupassi Sinulla on tietysti kunnossa.

Tarjoamme mahtavan työpaikan Sipoon Kaunissaaressa ja paikan osana huipputiimiä. Saaressa on varattuna henkilökunnalle pieni omakotitalo yöpymistä varten. Kulku saareen tapahtuu yhteysaluksella. Yhteysalus Kaunissaareen lähtee Vuosaaren Aurinkolahdesta.

Avoinna olevat paikat ovat seuraavat:

Ravintolapäällikkö, Kokoaikainen, toukokuusta - elokuun loppuun

Vastaat ravintolan toiminnasta kokonaisuudessaan ja toimit luontaisesti tiimin vetäjänä. Toimintasi on ammattitaitoista ja varmistaa hymyilevän asiakaspalvelun kaikissa tilanteissa. Odotamme sinulta myös vahvaa kokemusta esimiestyöskentelystä.

Vuoropäällikkö, Kokoaikainen, toukokuusta - elokuun loppuun

Toimit ravintolapäällikön sijaisena ja työparina. Vastaat vuorossasi operatiivisesta toiminnasta, asiakaspalvelusta sekä tiimihengestä. Odotamme sinulta myös vahvaa kokemusta esimiestyöskentelystä.

Työt ajoittuvat toukokuun ja elokuun välille. Saarikohteessa työtehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kahvila-ravintolatyöskentely, saunojen lämmitys sekä erilaisten tilaisuuksien
toteuttaminen yhdessä kaikkien kanssa.

Tarjoilija,

Persoonallisella ja ammattitaitoisella tyylilläsi saat asiakkaat viihtymään ja saapumaan kertatoisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen. Hymysi paljastaa, että pidät työstäsi ja tuot oman panoksesi koko tiimin viihtyvyyteen.

Saarikohteessa työtehtäviin kuuluu
mm. asiakaspalvelu, kahvila-ravintolatyöskentely, saunojen lämmitys sekä
erilaisten tilaisuuksien toteuttaminen yhdessä kaikkien kanssa.

Kokki, kokoaikainen, toukokuusta - elokuun loppuun

Ruokatuotteen ammattilainen, joka pilke silmäkulmassa loihdit kesäravintolan keittiöstä toinen toistaan maukkaampia ruokia asiakkaiden iloksi. Saariston vaihtelevat tilanteet edellyttävät
ratkaisukeskeistä toimintatapaa.

Hygieniapassi sinulta löytyy ja anniskelupassista on etua. Kokemusta ja osaamista odotamme Sinulla olevan jo useita vuosia.

Laita hakemus palkkatoiveen kera sähköpostilla mikko.hyrkas@natureevents.fi