töihin meille

Kesän 2021 huipputiimiä kasataan Sipoon Kaunissaaren ravintolaan

Haemme Kaunissaaren ravintolaan koko- ja osa-aikaisia esimiehiä ja työntekijöitä.

Saarikohteessa työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, kahvila-ravintolatyöskentely, saunojen lämmitys sekä erilaisten tilaisuuksien toteuttaminen.

Odotamme Sinulta asiakaspalvelu alttiutta ja reippautta sekä oma-aloitteisuutta tarttua kaikenlaisiin tehtäviin. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja edellytämme ravintola-alan osaamista sekä positiivista asennetta asiakaspalveluun. Hygienia- ja anniskelupassi Sinulla on tietysti kunnossa.

Tarjoamme mahtavan työpaikan Sipoon Kaunissaaressa ja paikan osana huipputiimiä. Saaressa on varattuna henkilökunnalle pieni omakotitalo yöpymistä varten. Kulku saareen tapahtuu yhteysaluksella. Yhteysalus Kaunissaareen lähtee Vuosaaren Aurinkolahdesta.

Avoinna olevat paikat ovat seuraavat:

Kokki, kokoaikainen, toukokuusta, elokuun loppuun

Ruokatuotteen ammattilainen, joka pilke silmäkulmassa loihdit kesäravintolan keittiöstä toinen toistaan maukkaampia ruokia asiakkaiden iloksi. Saariston vaihtelevat tilanteet edellyttävät
ratkaisukeskeistä toimintatapaa.

Hygieniapassi sinulta löytyy ja anniskelupassista on etua. Kokemusta ja osaamista odotamme Sinulla olevan jo useita vuosia.